fbpx

  Zelfbeeld, rust in mijn hoofd

  Elke dag brengt de Silva-techniek mij bijzonder veel rust en dat is gewoon zalig. Met de cursus ben ik van de een op de andere dag in een aangenamer leven gestapt. Een leven met meer mogelijkheden en ruimte om te genieten, zelfs in moeilijke en stressvolle situaties. Het vertrouwen in mezelf en in het potentieel […]

  Depressie, zelfvertrouwen

  Depressie Ik was depressief, angstig, had totaal geen zelfvertrouwen en maakte geen toekomstplannen meer. Sinds de cursus en een privé sessie blaak ik van energie en zit ik vol plannen. Bedankt voor het duwtje in de rug. Het is een fantastische cursus met onmiddellijk resultaat! Greet L.

  Pesten

  Mijn zoontje van 12 jaar werd nogal gepest door een bepaalde jongen in de klas. Het was niet zomaar pesten, hij is de leider van een groepje meelopers en vormen zo een sterke clan om iemand de stuipen op het lijf te jagen. Het laat altijd negatieve sporen na bij een kind. Ik heb subjectieve […]

  Studieresultaten

  Na een jaar studeren zijn de resultaten bekend en ze waren meer dan goed.Gestudeerd en examens afgelegd op de manier zoals het in de cursus werd uitgelegd. Zo simpel is het. Bedankt! Piet V.D.

  Stoppen met roken

  Ik probeerde al jaren om te stoppen met roken. Met de techniek van de mentale spiegel en de 5-stappen methode is me dat uitstekend gelukt! Daniël D.

  Claustrofobie

  Wat heb ik jaren geleden aan claustrofobie! Wat heb ik jaren ingeboet aan levenskwaliteit! Eén weekend cursus en 3x per dag positieve visualisatie en na een week: weg claustrofobie!! Ik ga nu in liften, ondergrondse garages, in dichtbevolkte ruimten …. Ja, zelfs mijn hoogtevrees is weg! Carine W.

  Eczeem

  Toen ons dochtertje bijna 2 jaar oud was, werd haar broertje geboren. Rond die tijd heeft zij een erge huideczeem ontwikkeld, die nu ze 7 jaar oud is, nog steeds niet was genezen, ondanks vele bezoeken aan artsen en specialisten. In de cursus leerde ik dat ik ‘s nachts in alfa mijn dochter positief moet […]

  Migraine

  Ik had sinds 1,5 jaar regelmatig last van hevige migraine aanvallen. Sinds de Silva cursus pas ik hiervoor met succes de 5-stappen techniek tegen migraine toe. Zodra ik de migraine voel opkomen, ga ik naar alfa en programmeer ik dat ik die migraine niet meer wil. Ik doe deze oefening driemaal achtereen, zoals aangeleerd en […]

  Hoofdpijn, meer energie

  Ik heb al veel aan de Silva cursus gehad. Ik heb nog nauwelijks hoofdpijn, kan ‘s morgens vroeger en fitter opstaan, ben veel actiever en minder moe. Hilde S.

  Beter slapen, meer concentratie en energie

  Ik had slaapproblemen en als gevolg daarvan ook concentratieproblemen en weinig energie. Het slaapmiddel dat ik gewoonlijk nam ligt nu op het nachtkastje, twee halve pilletjes, gebroken op de eerste avond na de cursus en sindsdien niet meer aangeraakt. De concentratieproblemen zijn een heel stuk verminderd en ook het energieniveau stijgt met sprongen. Alles gaat […]

  Burn-out, depressie

  Elke dag doe ik met plezier mijn positieve affirmaties, met reeds de volgende resultaten: – mijn burn-out is achter de rug – geen anti-depressieve pillen meer – verkoudheid na 2 dagen weg, duurde vroeger vaak 14 dagen Christine G.

  Stress, zelfbeeld, meer energie

  Professioneel loopt alles weer vlotter nu, met betere contacten. Opmerkelijk is dat ik niet langer meer tandenknars en geen nachtmerries meer heb omwille van het werk. Ook heb ik meer energie en ik twijfel niet langer meer aan mijzelf of het werk dat ik aflever wel goed genoeg is. Peter C.

  Minder stress

  Ik ben nu veel rustiger, kan daardoor de zaken beter plaatsen en vind nu meestal vrij snel de beste oplossing, doordat ik veel minder stress heb. Dit werkt zich zowel naar mijn privé- als mijn werkomgeving positief uit. Fons K.

  Minder stress, beter slapen, meer rust

  Ik vond de cursus fantastisch! Ik heb nu veel meer mijn stress onder controle waardoor ik veel beter slaap en me veel rustiger voel. Dit heeft een geweldig positief effect op mijn collega’s op het werk. Hilde K.

  Minder stress

  De cursus was als een geschenk uit de hemel! Ik had hem 20 jaar eerder moeten volgen. Het heeft een complete verandering bij me teweeg gebracht. De wereld rondom mij is veel interessanter en rijker geworden. Ik had veel stress omdat ik me doorlopend de kritiek van andere mensen erg aantrok. Ook de relatie met […]