fbpx

E-book: Stress Management

De beste manier om een genezingsproces te beginnen is om de rol te begrijpen die stress speelt op onze gezondheid. De wetenschap stelt vast dat stress verantwoordelijk is voor 85 – 90% van alle gezondheidsproblemen. Daarom is het belangrijk om na te gaan wat stress bij je opwekt en hoe je er effectief mee kan omgaan.

 

Iedereen heeft stress, het gaat er om hoe je het aanpakt.

Iedereen ervaart stress in meer of mindere mate. Het is onvermijdelijk. Het is een feit dat wat stresserend is voor de ene persoon, kan juist opwindend of uitdagend zijn voor een ander. Wat het erger maakt is dat stress vaak gepaard gaat met intense emoties, vijandigheid, angsten en depressie.

Dit boek geeft je een leidraad aan praktische oefeningen en tips hoe je kunt omgaan met je stress.

Start vandaag en bestel je e-book.

Bestel het e-book hier voor slechts €10

Nu bestellen

Dit boek is al meer dan 500 keer gedownload!

 

 

cover

 

 

Greet L
Ik was depressief, angstig, had totaal geen zelfvertrouwen en maakte geen toekomstplannen meer. Sinds de cursus en een privé sessie blaak ik van energie en zit ik vol plannen. Bedankt voor het duwtje in de rug.

 

Peter C.
Professioneel loopt alles weer vlotter nu, met betere contacten. Opmerkelijk is dat ik niet langer meer tandenknars en geen nachtmerries meer heb omwille van het werk. Ook heb ik meer energie en ik twijfel niet langer meer aan mijzelf of het werk dat ik aflever wel goed genoeg is.

 

Goedele W.
Deze cursus had ik 20 jaar eerder moeten volgen. Het heeft een complete verandering bij me teweeg gebracht. Ik had veel stress omdat ik me doorlopend de kritiek van andere mensen erg aantrok. Ook de relatie met mijn man is daardoor veel verbeterd, waardoor ook een pak stress van mij is afgevallen.

 

De inhoud van dit e-book?

Stress Management

Wat is stress?

Stress beter begrijpen

Oefening 1: de ‘haast-ziekte’

Oefening 2 + 3: Stress beter begrijpen

De vlucht- of vechtreactie

Kwaadheid en angst

Waar word je boos van?

Waar ben je bang van?

Waar gaat het om?

Het ‘kind’ of de ‘volwassene’ in je

Mentale beelden en stress

Het gebruik van Trigger Mechanismen

Methoden voor stressbeheersing

Overtuigingen

Waarvoor maak je excuses?

Wat zijn je beperkende overtuigingen?

Je emotionele gedeelte

Je mentale gedeelte

Je fysieke gedeelte

 

hans-geervliet-4

Over de auteur

Door de hoeveelheid stress die het beroep van Hans Geervliet als sales- en marketingmanager met zich meebracht, ging hij op zoek naar een methode om die te verminderen. Zo kwam hij in aanraking met de Silva Methode, die hij als cursist in 1988 volgde. Deze cursus verbeterde zijn dagelijks privé en professioneel leven zodanig, dat hij besloot om in 1990 de opleiding tot Silva Methode Trainer te volgen in Amerika.

Sindsdien geeft hij nederlandstalige opleidingen in België aan privé personen en bedrijven.

 

 

 

 

Bestel het e-book hier voor slechts €10

Nu bestellen

Dit boek is al meer dan 500 keer gedownload!