fbpx

  Stoppen met roken, beter slapen

  sinds de eerste dag na de cursus ben ik gestopt met roken neem ik geen slaapmedicatie meer in en is mijn energieniveau enorm gestegen. De medicatie voor multiple sclerose heb ik ook kunnen minderen. Ben nu bezig met de glas water techniek om de juiste partner aan te trekken. Ben hier enorm dankbaar voor ! […]

  Terug controle over mijn leven

  Ik wil Hans uit de grond van mijn hart bedanken en ben hem eeuwig dankbaar dat ik hem en de silva methode heb mogen leren kennen. Ik ben een vrouw van bijna 50 en ben alles wat me lief is kwijt gespeeld. Invalide geworden reeds mijn 4de jaar, dus geen werk, geen collega’s geen sociaal […]

  Depressie, zelfvertrouwen

  Depressie Ik was depressief, angstig, had totaal geen zelfvertrouwen en maakte geen toekomstplannen meer. Sinds de cursus en een privé sessie blaak ik van energie en zit ik vol plannen. Bedankt voor het duwtje in de rug. Het is een fantastische cursus met onmiddellijk resultaat! Greet L.

  Stoppen met roken

  Ik probeerde al jaren om te stoppen met roken. Met de techniek van de mentale spiegel en de 5-stappen methode is me dat uitstekend gelukt! Daniël D.

  Claustrofobie

  Wat heb ik jaren geleden aan claustrofobie! Wat heb ik jaren ingeboet aan levenskwaliteit! Eén weekend cursus en 3x per dag positieve visualisatie en na een week: weg claustrofobie!! Ik ga nu in liften, ondergrondse garages, in dichtbevolkte ruimten …. Ja, zelfs mijn hoogtevrees is weg! Carine W.

  Angst muizen

  Hans, je weet dat mijn probleem mijn enorme angst voor muizen was. Wel, als ik nu word geconfronteerd met zo’n beestje, kan ik mijn angst beheersen! Geweldig hè. Henny A.

  Angst overwinnen

  Colette, die dank zij de cursus nu weer terug toneel durft te spelen, heeft zich ingeschreven voor de volgende productie van het TNT-theater. Ze ziet het weer helemaal zitten. Gust N.

  Allergie, zelfbeeld, positieve ingesteldheid

  Mijn allergie is weg!! Dit samen met de sporen die deze achterliet op mijn rug, armen en borst. Mijn handen zijn nog aan het genezen, maar dat is bijna ook in orde. Ik voel mij ook zekerder, emotioneel stabieler en mijn gedachten zijn nu veel positiever na deze prachtige ervaringen. Alice F.

  Pijn

  Ik, die al jaren pijnstillers neem, heb me nu, door naar alfa te gaan, ontdaan van mijn pijnen. Ik programmeer mezelf dat ik elke dag kerngezond opsta, zonder pijn. Resultaat: ik slik nu al enige tijd geen pijnstillers meer, zie beter en voel me opperbest. Ik word nog emotioneel als ik erover schrijf, zo heeft […]