fbpx

Terug controle over mijn leven

Ik wil Hans uit de grond van mijn hart bedanken en ben hem eeuwig dankbaar dat ik hem en de silva methode heb mogen leren kennen. Ik ben een vrouw van bijna 50 en ben alles wat me lief is kwijt gespeeld. Invalide geworden reeds mijn 4de jaar, dus geen werk, geen collega’s geen sociaal leven meer en weinig centjes, waar je de maand niet mee rond komt! Alsook mijn enige zoon die ik altijd alleen groot heb gebracht is 4 jaar geleden bij zijn vader gaan wonen. Mijn vader en mijn oudste zus zijn gestorven aan kanker. ik had niets meer om te vechten.
Lag dagen lang in bed en zetel volledig van de buitenwereld mezelf niet meer douchen, niet meer eten en zelfmoord pogingen. Tot ik via mijn huisbaas bij Hans ben terecht gekomen ben. Hij heeft me onder handen genomen en ik was zo ziek tijdens de hypnose : zweten,braken enorm. Maar na die sessie was ik als nieuw! Ongelooflijk
Ik ben de drie daagse cursus gaan volgen en ga elke dag in alfa, ontspan mezelf en pas dingen toe die ik bij hem geleerd heb.
Ik ga nu elke dag sporten en dat voelt zo goed, ben terug fier op mezelf, maak me terug op. mijn huisje is kraaknet,alle dagen een wandeling met mijn hond en kom alleen nog positieve mensen tegen. Ik sta nu zelfs na bijna 4 jaar alleen na een relatie die ik niet uit mijn hoofd kreeg die mij vergiftigde kapot maakte, terug open voor iemand te leren kennen en ben er zeker van dat dit gaat gebeuren. Liefdevolle groeten aan iedereen die dit leest.
JE BENT HET WAARD!!!!
Ilse