fbpx

Personal Coaching

 

Tarief:
– 1e sessie van ongeveer 2 uur: 75 euro.
– daaropvolgende sessies 60 euro

 

Locatie:

Silva-België
Achiel Cleynhenslaan 46, 3140 Keerbergen

 

Interesse?
Contacteer ons hier voor vrijblijvende informatie.

Het idee van persoonlijke coaching is ontstaan door een behoefte om een probleem onder 4 ogen te bespreken, om dan vervolgens naar een persoonlijke oplossing te zoeken.

Hier is de mogelijkheid voor een individuele begeleiding, in plaats van de technieken tijdens de Silva cursus aan te leren in groepsverband.

 

Perfecte oplossing indien de cursus-data je niet passen

Voor personen die altijd of regelmatig in weekends of op de cursusdata moeten werken is deze persoonlijke coaching een ideale oplossing. Ook voor hen die denken dat ze hun problemen moeilijk alleen kunnen oplossen is deze persoonlijke benadering zeer geschikt.

 

Er wordt dan een passende afspraak vastgelegd en tijdens een uitgebreid intake gesprek wordt het probleem besproken en gezocht naar de meest geschikte oplossing, in de vorm van een of meer gemakkelijk aan te leren technieken.

 

Getuigenissen over mijn behandelingen & cursussen

Stoppen met roken, beter slapen

stoppen met roken

sinds de eerste dag na de cursus ben ik gestopt met roken neem ik geen slaapmedicatie meer in en is mijn energieniveau enorm gestegen. De medicatie voor multiple sclerose heb ik ook kunnen minderen. Ben nu bezig met de glas water techniek om de juiste partner aan te trekken.

Ben hier enorm dankbaar voor !
Ann

Terug controle over mijn leven

Depressie, obsessie gedane relatie

Ik wil Hans uit de grond van mijn hart bedanken en ben hem eeuwig dankbaar dat ik hem en de silva methode heb mogen leren kennen. Ik ben een vrouw van bijna 50 en ben alles wat me lief is kwijt gespeeld. Invalide geworden reeds mijn 4de jaar, dus geen werk, geen collega’s geen sociaal leven meer en weinig centjes, waar je de maand niet mee rond komt! Alsook mijn enige zoon die ik altijd alleen groot heb gebracht is 4 jaar geleden bij zijn vader gaan wonen. Mijn vader en mijn oudste zus zijn gestorven aan kanker. ik had niets meer om te vechten.
Lag dagen lang in bed en zetel volledig van de buitenwereld mezelf niet meer douchen, niet meer eten en zelfmoord pogingen. Tot ik via mijn huisbaas bij Hans ben terecht gekomen ben. Hij heeft me onder handen genomen en ik was zo ziek tijdens de hypnose : zweten,braken enorm. Maar na die sessie was ik als nieuw! Ongelooflijk
Ik ben de drie daagse cursus gaan volgen en ga elke dag in alfa, ontspan mezelf en pas dingen toe die ik bij hem geleerd heb.
Ik ga nu elke dag sporten en dat voelt zo goed, ben terug fier op mezelf, maak me terug op. mijn huisje is kraaknet,alle dagen een wandeling met mijn hond en kom alleen nog positieve mensen tegen. Ik sta nu zelfs na bijna 4 jaar alleen na een relatie die ik niet uit mijn hoofd kreeg die mij vergiftigde kapot maakte, terug open voor iemand te leren kennen en ben er zeker van dat dit gaat gebeuren. Liefdevolle groeten aan iedereen die dit leest.
JE BENT HET WAARD!!!!
Ilse

Zelfbeeld, rust in mijn hoofd

Silva-Methode en rust

Elke dag brengt de Silva-techniek mij bijzonder veel rust en dat is gewoon zalig. Met de cursus ben ik van de een op de andere dag in een aangenamer leven gestapt. Een leven met meer mogelijkheden en ruimte om te genieten, zelfs in moeilijke en stressvolle situaties. Het vertrouwen in mezelf en in het potentieel van mensen is toegenomen en maakt van mij een betere partner, moeder, werknemer, coach, trainer en therapeut.
Hans, van harte dank.
Marianne

Eetstoornis

Dag Hans,
Mijn jongste dochtertje van 6 wilde na een appendix operatie bijna niets meer eten. Na het volgen van de Silva cursus ben ik subjectieve communicatie met haar gaan doen. Diezelfde avond wou ze al een beetje eten. De volgende dag heeft ze toen wel weer op school gegeten, maar pas om 15.00u. ‘s Avonds thuis wél goed! De volgende dag geen school, maar krijg ik telefoon op het werk: “Mama, mag ik een sandwich eten?” Ik super blij. Die avond ook weer goed gegeten. En de dag daarna stond er in haar agenda: “Uw dochtertje heeft met veel enthousiasme alles opgegeten!” Wat een super gevoel geeft dit. Merci!
Saar

Depressie, zelfvertrouwen

Depressie
Ik was depressief, angstig, had totaal geen zelfvertrouwen en maakte geen toekomstplannen meer. Sinds de cursus en een privé sessie blaak ik van energie en zit ik vol plannen. Bedankt voor het duwtje in de rug.
Het is een fantastische cursus met onmiddellijk resultaat!
Greet L.

Pesten

Subjectieve communicatie

Mijn zoontje van 12 jaar werd nogal gepest door een bepaalde jongen in de klas. Het was niet zomaar pesten, hij is de leider van een groepje meelopers en vormen zo een sterke clan om iemand de stuipen op het lijf te jagen. Het laat altijd negatieve sporen na bij een kind.
Ik heb subjectieve communicatie toegepast en wat denk je? Die jongen heeft deze morgen “Sorry” gezegd voor zijn gedrag. Het was een complete verrassing. Het is gestopt!
Petra S.

Partner gevonden

Relaties

Ik heb de glas-water-techniek en de mentale spiegel toegepast om een fijne partner aan te trekken. Ik ben gelukkig je te kunnen mailen dat na amper 3 weken ik deze partner heb ontmoet. Het was wederzijdse liefde op het eerste gezicht! Deze man is in alle opzichten de vervulling van mijn verlangens. Ik ben voor het eerst na lange tijd weer écht gelukkig.
Carina D.

Studieresultaten

Beter studeren

Na een jaar studeren zijn de resultaten bekend en ze waren meer dan goed.Gestudeerd en examens afgelegd op de manier zoals het in de cursus werd uitgelegd. Zo simpel is het. Bedankt!
Piet V.D.

Studieresultaten

Beter studeren

Hans, even om te melden dat mijn examens prima zijn verlopen. Ik was heel ontspannen en heb de 3-vinger techniek toegepast, waardoor het examen rustig verliep, stap voor stap. Dit tevens door het gemaakte ‘filmpje’ op alfa.
Jeanine C.

Vermageren

Gewichtscontrole

Dankzij de technieken die ik in de Silva cursus heb geleerd, ben ik erin geslaagd zo’n 19 kilo van mijn gewicht kwijt te raken. Je kunt wel begrijpen hoe ik me nu voel!
Gust N.

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Ik probeerde al jaren om te stoppen met roken. Met de techniek van de mentale spiegel en de 5-stappen methode is me dat uitstekend gelukt!
Daniël D.

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Zo, de eerste weken als niet-roker zitten erop. Fantastisch, ik kan het zelf amper geloven! Ik ga zelfs, net als voorheen, naar buiten en gewoon tussen de rokers staan …. heb daar helemaal geen last meer van, integendeel. Die sigaret is niet meer nodig.
Christel C.

Nieuwe job – intuïtie

Intuïtieve ontwikkeling

In mei ben ik gestart met het zoeken naar een nieuwe passende job binnen het bedrijf waar ik werk. Ik heb intuïtief contact genomen met iemand waarmee ik voordien eigenlijk nooit had gesproken. Waarom nù net contact nemen met uitgerekend die persoon? Wat op intuïtie gebaseerd was bleek te kloppen, het resulteerde in een lead naar een job die ik écht wilde. Ik was wel in competitie met nog een andere kandidaat. De beslissing werd genomen nadat 5 managers ons op verschillende criteria beoordeeld hadden. Op alfaniveau heb ik me intens gefocust op die job en geprogrammeerd dat ik die zou hebben. Wel, volgende week start ik in deze functie. Toeval? Of een bewijs dat signalen opgepikt worden? Mij hoeven ze alvast niet meer te overtuigen.
Joost V.

Claustrofobie

Angsten, Fobieën

Wat heb ik jaren geleden aan claustrofobie! Wat heb ik jaren ingeboet aan levenskwaliteit!
Eén weekend cursus en 3x per dag positieve visualisatie en na een week: weg claustrofobie!!
Ik ga nu in liften, ondergrondse garages, in dichtbevolkte ruimten …. Ja, zelfs mijn hoogtevrees is weg!
Carine W.

Sportprestaties

Angsten, Fobieën

Skiën heeft me altijd veel schrik bezorgd en ik was er dan ook mee gestopt. Na het volgen van de Silva cursus wilde ik het nog een kans geven. Voor het slapen naar alfa gegaan en gevisualiseerd dat ik de volgende dag goed zou kunnen skiën, hetgeen ik me in mijn zelfgemaakte ‘filmpje’ ook zag doen. De volgende dag, boven op de berg, heb ik de 3-vinger techniek toegepast en begon aan de afdaling. Het ging super! Mijn benen deden precies wat ik wilde en mijn vrienden waren verbaasd hoezeer mijn techniek verbeterd was! Bedankt.
Geert S.

Angst muizen

Angsten, Fobieën

Hans, je weet dat mijn probleem mijn enorme angst voor muizen was. Wel, als ik nu word geconfronteerd met zo’n beestje, kan ik mijn angst beheersen! Geweldig hè.
Henny A.

Angst overwinnen

Angsten

Colette, die dank zij de cursus nu weer terug toneel durft te spelen, heeft zich ingeschreven voor de volgende productie van het TNT-theater. Ze ziet het weer helemaal zitten.
Gust N.

Allergie, zelfbeeld, positieve ingesteldheid

Genezing

Mijn allergie is weg!! Dit samen met de sporen die deze achterliet op mijn rug, armen en borst. Mijn handen zijn nog aan het genezen, maar dat is bijna ook in orde.
Ik voel mij ook zekerder, emotioneel stabieler en mijn gedachten zijn nu veel positiever na deze prachtige ervaringen.
Alice F.

Eczeem

Genezing

Toen ons dochtertje bijna 2 jaar oud was, werd haar broertje geboren. Rond die tijd heeft zij een erge huideczeem ontwikkeld, die nu ze 7 jaar oud is, nog steeds niet was genezen, ondanks vele bezoeken aan artsen en specialisten.
In de cursus leerde ik dat ik ‘s nachts in alfa mijn dochter positief moet toespreken (subjectieve communicatie), haar moet vertellen hoeveel we van haar houden en dat zij voor ons heel belangrijk is, even belangrijk als haar broertje. En of we iets hebben gemerkt!!
Zij is hierdoor helemaal opengebloeid, een zonnetje in huis geworden en …. haar eczeem is aan het genezen. Ik heb in geen tijden zo positeief tegen het leven aangekeken!
Nicole S.

Pijn

Pijn elimineren

Ik, die al jaren pijnstillers neem, heb me nu, door naar alfa te gaan, ontdaan van mijn pijnen. Ik programmeer mezelf dat ik elke dag kerngezond opsta, zonder pijn. Resultaat: ik slik nu al enige tijd geen pijnstillers meer, zie beter en voel me opperbest. Ik word nog emotioneel als ik erover schrijf, zo heeft het me gepakt!
Staf G.

Migraine

Migraine

Ik had sinds 1,5 jaar regelmatig last van hevige migraine aanvallen. Sinds de Silva cursus pas ik hiervoor met succes de 5-stappen techniek tegen migraine toe. Zodra ik de migraine voel opkomen, ga ik naar alfa en programmeer ik dat ik die migraine niet meer wil. Ik doe deze oefening driemaal achtereen, zoals aangeleerd en na de derde maal is de pijn vrijwel bedwongen en ebt verder helemaal weg.
Janus M.

Hoofdpijn, meer energie

Hoofdpijn

Ik heb al veel aan de Silva cursus gehad. Ik heb nog nauwelijks hoofdpijn, kan ‘s morgens vroeger en fitter opstaan, ben veel actiever en minder moe.
Hilde S.

Beter slapen, meer concentratie en energie

Slaapproblemen

Ik had slaapproblemen en als gevolg daarvan ook concentratieproblemen en weinig energie. Het slaapmiddel dat ik gewoonlijk nam ligt nu op het nachtkastje, twee halve pilletjes, gebroken op de eerste avond na de cursus en sindsdien niet meer aangeraakt. De concentratieproblemen zijn een heel stuk verminderd en ook het energieniveau stijgt met sprongen. Alles gaat veel vlotter nu.
Annemarie D.

Beter slapen

Slaapproblemen

Ik slaap super, heb minder slaap nodig en ben niet meer die ‘lichte slaper’ die zich aan alles ergerde en regelmatig naar slaapmedicatie greep. Ik heb de slaaptechniek aan mijn 90-jarige grootmoeder geleerd, die al 30 jaar verslaafd is aan slaappillen en die is zonder pil in slaap geraakt en heeft heel goed geslapen! Bedankt voor dit mooie kado!
Helena (arts)

Burn-out, depressie

Burn-out elimineren

Elke dag doe ik met plezier mijn positieve affirmaties, met reeds de volgende resultaten:
– mijn burn-out is achter de rug
– geen anti-depressieve pillen meer
– verkoudheid na 2 dagen weg, duurde vroeger vaak 14 dagen
Christine G.

Stress, zelfbeeld, meer energie

Burn-out elimineren, meer energie

Professioneel loopt alles weer vlotter nu, met betere contacten. Opmerkelijk is dat ik niet langer meer tandenknars en geen nachtmerries meer heb omwille van het werk. Ook heb ik meer energie en ik twijfel niet langer meer aan mijzelf of het werk dat ik aflever wel goed genoeg is.
Peter C.

Minder stress

Minder stress

Ik ben nu veel rustiger, kan daardoor de zaken beter plaatsen en vind nu meestal vrij snel de beste oplossing, doordat ik veel minder stress heb. Dit werkt zich zowel naar mijn privé- als mijn werkomgeving positief uit.
Fons K.

Minder stress, beter slapen, meer rust

Minder stress

Ik vond de cursus fantastisch! Ik heb nu veel meer mijn stress onder controle waardoor ik veel beter slaap en me veel rustiger voel. Dit heeft een geweldig positief effect op mijn collega’s op het werk.
Hilde K.

Minder stress

Minder stress

De cursus was als een geschenk uit de hemel! Ik had hem 20 jaar eerder moeten volgen. Het heeft een complete verandering bij me teweeg gebracht. De wereld rondom mij is veel interessanter en rijker geworden. Ik had veel stress omdat ik me doorlopend de kritiek van andere mensen erg aantrok. Ook de relatie met mijn man is daardoor veel verbeterd, waardoor ook een pak stress van mij is afgevallen.
Goedele W.